Vedete din Romania

#decolteu andreea marin #reactii fani #andreea marin #decolteu

Andreea Marin, cu decolteul la vedere si fara sutien!

Andreea Marin si-a uimit din nou fanii cu o noua poza sexy, postata pe contul personal de Instagram. Vedeta apare intr-o rochie neagra, extrem de decoltata, dar care ii vine ca turnata!

In timp ce unii dintre fani au apreciat-o pentru silueta sa, altii au criticat-o dur. Mesajele celor din urma au disparut instant de pe contul de socializare, iar Andreea le-a lasat un mesaj dur: "E necesar sa pastrati anumite limite"

In schimb, in vreme ce unii o criticau dur, altii i-au sarit in aparare: "Femeia asta este de apreciat in inteligenta si frumusete, la varsta de 42-43 sa arati in halul asta de sexy? Ar dori si cele de 20, nu mai gasiti defecte la altul studiati-va putin inainte si apoi comentati ceva, egoismul si rautatea dauneaza grav sanatatii mentale. Fiti cu picioarele pe pamant, fratilor", a scris un fan.

"Poza mi se pare ok! Ma duce cu gandul la ceva meditatie, cand incepi de la zero. si legat de context, imbracamintea ta e imbinatie intre lejeritate si sexy in definitiv = normalitate", "Cat stil si cat bun gust!", au scris alti fani.

Tu ce parere ai despre tinuta vedetei?

Sursa foto: instagram.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare