Vedete din Romania

#andrei gheorghe #andreea marin #adrian mutu #droguri vedete #vedete intern #depresii vedete

Andreea Marin, despre droguri si depresie. Vezi ce vedete au cazut prada stupefiantelor

Pare o femeie fericita si implinita, insa Andreea Marin a avut parte la viata ei si de surprize neplacute. Provocarile multiple si stresul au dus-o, in urma cu cativa ani, la depresie. A reusit insa sa reziste tentatiei de a-si "trata" suferinta cu ajutorul drogurilor. Vedeta povesteste cum a depasit starea emotionala delicata, dar si ce trebuie sa faca parintii pentru a-si menaja copiii.

Andreea Marin este mama unei fetite in varsta de 7 ani. A decis sa aiba cu ea o relatie foarte deschisa, tocmai pentru a se asigura ca va reusi sa o fereasca de fel si fel de ispite, mai ales ca multi tineri din ziua de astazi cad usor in capcana drogurilor.

"Trebuie sa vorbesti cinstit cu copilul tau, sa ii dai curajul sa iti povesteasca daca exista cumva cineva care vine si il inghesuie intr-un colt si il obliga sau il tenteaza sa faca ceva ce nu cunoaste. Este si vina ta pentru ca nu i-ai vorbit despre asta. Copilului poate ii este teama sa iti povesteasca dupa aceea. Uite asa, dealerii isi gasesc clientii, iar parintii devin disperati dupa aceea", a declarat Andreea Marin, pentru cancan.ro.

Vedeta spune ca, de cele mai multe ori, labilitatea emotionala sau chiar depresiile sunt cele care ii imping pe oameni catre droguri. Recunoaste ca si ea a trait o depresie, insa a fost suficient de puternica pentru a trece peste ea. "Se spune ca in lumea persoanelor publice e o tentatie binecunoscuta. Eu am preferat sa merg la un specialist si sa caut solutia sanatoasa pentru mine. Nu m-au tentat nici cafeaua, nici tigara, nu vad de ce m-ar tenta drogul", a mai marturisit Andreea Marin.

Citeste si:

Vedete care si-au spus adio, dar care au continuat sa pastreze aparentele

7 vedete condamnate pentru ucidere. Au ajuns sau nu dupa gratii?

 

Vedete care au cazut prada drogurilor

Showbizul romanesc nu a fost lipsit de scandaluri legate de trafic sau consum de droguri. Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel al lui Tudor Sisu, fost membru al trupei "La Familia". El a facut mai multi ani de inchisoare pentru detinere si consum de droguri.

Presa a vuit si in urma cu 11 ani, cand s-a zvonit ca Andrei Gheorghe ar consuma droguri. Anchetat de procurori, realizatorul TV a recunoscut ca a fumat tigari cu marijuana.

Ion Ion Tiriac, fiul magnatului Ion Tiriac, a fost cercetat in dosarul cunoscut drept "Cocaina pentru VIP-uri". Fotbalistul Adrian Mutu a fost prins, in schimb, consumand cocaina. "Cand esti trist, nu te gandesti decat ca vrei sa scapi de sentimentul acela, nu ai timp de altele. Nu voiam decat sa nu mai simt ce simteam si atunci am hotarat sa iau droguri", a declarat Mutu pentru BBC.

Sursa foto: arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare