Vedete din Romania

#Andreea Marin divort #vedete intern #showbiz #andreea marin

Andreea Marin, despre motivele divortului! “El avea grija ca in poze totul sa para perfect”

Luna viitoare, Andreea Marin va fi din nou o femeie libera! Desi despre divort se vorbeste din toamana anului trecut, “Zana” nu a oferit niciodata detalii despre motivul separarii de cel de-al treilea sot. 

E dureros sa traiesti singuratatea in doi, nu este dureros sa iei o decizie corecta pentru tine. Sa duci lucrurile pe o cale fireasca. Ultima mea casnicie a fost un esec. Am crezut foarte tare in ceea ce traiesc. Din pacate m-am inselat, am realizat mai tarziu, dar nu am vrut sa-mi reprosez mai tarziu ca n-am facut tot ce era posibil. Nu m-am despartit din pricina infidelitatii. (…) Problemele au fost mult mai profunde, insa sunt problemele mele, ale acestui cuplu. El avea grija ca in poze totul sa para perfect. Nu vreau sa mai fie vreo asociere intre mine si el. Nu vreau sa mai fiu asociata cu el. Cu afacerile lui. (…) Eu l-am ajutat, fara sa fiu partener de afaceri, l-am ajutat din dragoste.

Eu m-am casatorit cu un om, nu cu un om cu o functie sau alta. Orice om care iubeste il ajuta cat mai mult pe celalalt. Eu nu vreau sa lovesc in nimeni si nu vreau sa mai vorbesc despre el. Pur si simplu merg inainte si ma rup de aceasta poveste. Cand treci de acea furtuna interioara, te gandesti ca ti-a rupt sufletul in doua”, a marturisit Andreea Marin la WOWbiz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare