Vedete din Romania

#declaratii andreea marin #vedete intern #andreea marin

Andreea Marin, dezvaluiri inedite despre trecutul ei

Andreea Marin a facut dezvaluiri inedite despre viata ei personala si despre trecut, intr-o emisiune prezentata de Iuliana Tudor. Andreea a vorbit despre petrecerile din tinerete, despre parintii sai, despre Violeta si despre oamenii dragi.

Andreea Marin a declarat ca ii place sa-si traiasca viata si sa petreaca. "Sunt un om foarte energic, imi place sa-mi traiesc viata prin toti porii. imi amintesc de petrecerile parintilor mei", a declarat Andreea Marin.

Intrebata ce muzica asculta si ce petreceri ii plac, Andreea a raspuns cu sinceritate ca are in telefon un playlist creat de fiica sa, Violeta.

"Am pe telefon un Playlist facut de fiica mea, care include melodiile semnate Ariana Grande. Ariana este o adolescenta care canta bine, este sexy, este energica, iar fiica mea este fanul ei. Mai mult, imi place Rihanna, muzica lui Justin Bieber, Justin Timberlake, Annie Lennox, Adele, dar si muzica romaneasca veche", a mai spus Andreea Marin, potrivit libertatea.ro.

Intrebata pe cine ar aseza la masa ei, daca ar da o petrecere, diva a dat cel mai impresionant si neasteptat raspuns: "Fiica mea nu ar putea lipsi. Este o petrecareata, la fel ca parintii sai. As mai invita si doua personaje care au stiut intotdeauna sa se bucure de viata: parintii mei. Apoi, mi-ar face mare placere sa o am la masa mea pe Sofia Vicoveanca, pentru ca imi place mult si o respect. si, nu in ultimul rand, as invita o tanara artista pe care o iubesc: Alexandra Usurelu. Cred ca am avea o petrecere cu de toate".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare