Vedete din Romania

#fiica Andreea Marin #showbiz #andreea marin #prima zi de scoala

Andreea Marin, lasata fara cuvinte de fiica sa

Fiecare inceput de an scolar este la fel de emotionant pentru mamica Andreea Marin. Zana a redat pe o retea de socializare discutia cu fiica sa, Violeta, eleva in clasa a 3-a si care a lasat-o fara cuvinte pe celebra sa mama!

”Azi a fost prima zi de scoala din noul an pentru pitica mea... care e domnisoara-n clasa a 3-a deja... cand sa fi trecut timpul?!

Cata fericire incape in vorbele unui copil caruia ii spui : " Te las cu colegii, mami, acum... am plecat, dar te iubesc, nu uita!" , desi nu ai mai vrea sa te desprinzi o clipa de cea care e inima ta... si ea iti raspunde nastrusnic: " Cum o sa uit, mami, nu m-am nascut eu din burtica ta?!" . Credeam ca a uitat... ca doar e "aproape adolescenta", cum deja se grabeste sa spuna... adorm cu atata emotie, si o traiesc an de an in prima zi de scoala... parca ieri eram ca ea... si mama inca era langa mine... cu un an inainte sa imi devina inger pazitor, pentru totdeauna...”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook, unde a postat o imagine in care apare in uniforma de scolarita, intr-o sala de curs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului