Vedete din Romania

#Andreea Marin mesaj Facebook #vedete intern #showbiz #andreea marin

Andreea Marin, foc si para! Mesaj pentru fani

Andreea Marin este revoltata, pe buna dreptate, ca numele sau a fost folosit fara acord de o companie de produse de ingrijire a pielii! Iata ce le transmite Zana prietenilor virtuali!

 

„ATENTIE! RECLAMA FALSA! Dragii mei, tocmai mi-a fost adus in atentie acest link, in care eu apar intr-un articol cu un citat pe care nu l-am spus niciodata, aparent facand reclama unei creme pe care nu numai ca nu am folosit-o vreodata, dar de care nici nu am auzit. Eu voi face tot ce este necesar din punct de vedere legal, dar pana atunci, va rog distribuiti aceasta postare, astfel incat oamenii sa nu fie pacaliti şi sa cumpere cumva aceasta minciuna. Va multumesc!” este postarea pe care a facut-o Zana, la vederea articolului.

„Acum doi ani, nu ma puteam mandri cu felul in care aratam. Toate ridurile si liniile fine ma intristau si ma imbolnaveau. Pielea era palida si aratam ca o bunicuta obisnuita. Ajungand in pragul depresiei am decis sa schimb totul si am cautat cu disperare produse - creme anti-imbatranire, exfoliante, seruri si produse de hidratare care mi-ar fi putut imbunatati imperfectiunile tenului. Uitandu-ma la show-ul lui Dr. Oz am vazut ca prezenta o crema anti-imbatranire si am decis sa o incerc” este mesajul care a scos-o din sarite pe Zana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare