Vedete din Romania

Andreea Marin intra in presa scrisa

Andreea Marin a acceptat functia de director editorial la “ “, o noua revista care va fi lansata oficial pe 13 martie. Astfel, dupa un concediu de maternitate extrem de scurt, mamica Violetei s-a decis sa se alature grupului de prezentatoare Tv care se implica si in presa scrisa, povesteste Ziarul. Zana surprizelor a acceptat functia de director editorial la „ Business Woman “, o revista nou-nouta, dedicata femeilor moderne. " Sunt cativa ani de cand tot aman acest moment, mii de interviuri, dar arareori am avut ragazul de a ma aseza la masa de scris si a asterne ceea ce gandesc. Am refuzat destule initiative frumoase de a scrie in diverse publicatii pentru ca munca de televiziune imi consuma 14-16 ore din zi.”, a explicat tanara mamica.

Idei noi

Desi lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc pe 13 martie, Andreea lucreaza deja la acest nou format, implicandu-se activ cu idei si sugestii pentru noua revista. “Business Woman e o revista care mi se potriveste manusa, voi scrie editorialul din fiecare numar si am propus cateva pagini sub titulatura Remarkable Women, in care voi pune fata in fata doua istorii ale unor .”, a mai adaugat etuziasmata Andreea Marin. Ea se alatura astfel unui grup mic de prezentatoare de televiziune care au colaborari si in presa scrisa. Prezentatoare stirilor Pro Tv Andreea Esca conduce publicatia “The One”, Gabriela Vranceanu Firea se afla la carma publicatiei “Felicia” in timp ce Dana Savuica este redactor sef la “Eve”. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare