Vedete din Romania

# Andreea Marin nemachiata #vedete intern #showbiz #andreea marin

Andreea Marin, o noua fotografie fara machiaj. Cum arata?

Pentru Andreea Marin, timpul parca s-a oprit in loc! Nemachiata, „Zana” arata ca o tanara de 25 de ani. Cel putin aceasta este reactia fanilor, care au vazut o noua fotografie cu Andreea Marin nemachiata.

Prezentatoarea de televiziune s-a fotografiat la sala de sport, imediat dupa ce a terminat antrenamentul.

„Gata pe azi, am recuperat , e timpul sa pun mintea la treaba mai mult decât corpul”, le-a spus vedeta prietenilor sai virtuali.

„M-am „batut” cu multa lume cand am avut „indrazneala” sa spun ca Andreea a pus poze fara machiaj si este FOARTE FRUMOASA (poate si mai frumoasa). Uitati dovada!! Ba mai mult,azi am comentat la un articol ca Andreea n-are interventii chirurgicale o doamna m-a-ntrebat daca sunt sigura?!! Am raspuns, vedeti vreo schimbare la Andreea Marin fata de inceputurile ei in televiziune?!!!Pentru unii, este greu de crezut ca o femeie se poate mentine frumoasa, in forma..........si fara bisturiu. Nu ma pot abtine.......Felicitari,ANDREEA MARIN!”, „Wow de nerecunoscut arati tare bineee, Andreea, spor in ce faci iti tin pumnii si t respect”, „Ce draguta esti si fara machiaj!”, „Mai tanara cu 20 ani”, „Parca ai oprit timpul. ..arati de 25 de ani...felicitari” au fcomentat fanii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului