Vedete din Romania

#andreea marin #showbiz #vedete intern #procese Andreea Marin

Andreea Marin, o procesomana. Cum a ajuns si parata, si reclamanta

Andreea Marin, "Zana de Tribunal". Diva cere 100.000 de euro de la TVR, dupa ce emisiunea "Pretuieste viata" a fost scoasa din grila. Insa ea trebuie sa apara in fata judecatorilor si in procesul pe care Stefan Banica Jr. il are cu partenerul sau de afaceri, Sabin Ivanoff.

Cere despagubiri de la TVR


Sursa foto: radardemedia.ro

Nemultumita de faptul ca show-ul "Pretuieste viata!" a fost eliminat din grila televiziunii publice inainte de finalizarea contractului pe care il avea cu postul, Andreea Marin cere de la TVR despagubiri care, potrivit unor surse, s-ar ridica la 100.000 de euro.

"Suntem in discutii, pe drumul cel bun. Ne-am inteles in privinta mai multor aspecte, negociem si clauze, si cifre, si speram sa ne inchidem in regula, dar cata vreme nu sunt puse semnaturile pe acte, nu putem face publice detalii. Dupa ce vom semna, vom putea iesi sa spunem «Ne-am impacat, ne pupam, va declaram». Asa e corect", a spus Irina Radu, coordonatoare cu atributii de director la Directia Programe a TVR, pentru ziarulring.ro

La randul ei, Andreea Marin a confirmat derularea discutiilor: "Astept finalizarea demersului din partea TVR, pentru mine lucrurile sunt clare si nu e niciun motiv sa mai amanam lucrurile".

CITESTE SI:

Ei sunt cei mai sexy barbati! Tu ce parere ai?
Victor Slav si Bianca Dragusanu, din nou impreuna!
6 din 10 romani ar putea sa isi piarda seviciul! Iata de ce

Data in judecata

Sursa foto: spynews.ro

Dar nu este singurul scandal in care la mijloc sunt bani si in care Andreea Marin este implicata. "Zana" trebuie sa apara acum in fata instantei ca parata in procesul in care omul de afaceri Sabin Ivanoff ii cere fostului sot al Andreei, lui Stefan Banica, despagubiri de 1,4 milioane de euro. Este vorba despre un bloc pe care cantaretul l-a ridicat pe terenul detinut de omul de afaceri. Cand constructia a fost gata, cei doi nu s-au mai inteles si si-au despartit afacerile. Banica a ramas cu blocul, dar trebuie sa ii dea lui Ivanoff banii pe teren.

Motivul pentru care si Andreea este implicata, dupa cum sustine Ivanoff, este ca, la momentul asocierii dintre el si cantaret, inclusiv vedeta TV a semnat intelegerea scrisa dintre ei.

Sotul Andreei va prelua o echipa de fotbal

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Mai linistit, in schimb, pare sa fie Tuncay Ozturk, sotul Andreei Marin. El este, incepand de azi, managerul medical al echipei ASA Targu Mures. Tuncay este pentru prima oara responsabil de starea de sanatate a unui intreg lot de fotbalisti. El va trebui sa gestioneze tot ce tine de recuperarea jucatorilor accidentati, medicatia acestora si va fi legatura dintre medici si echipa, scrie click.ro.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare