Vedete din Romania

#relatie Andreea Marin #iubit Andreea Marin #andreea marin #declaratii andreea marin

Andreea Marin, primele declaratii despre iubitul sau: "Sunt linistita si fericita"

Andreea Marin nu se mai ascunde. La cateva zile dupa ce papparazzi au surprins-o alaturi de un barbat misterios, Andreea a rupt tacerea si a facut primele declaratii despre barbatul pe care il iubeste.

Zana a recunoscut ca se afla intr-o relatie si declara ca este foarte fericita. 

"Eu nu ma plang. Traiesc de 20 de ani aceasta poveste, deja m-am obisnuit cu ea. Din moment ce iesi la lumina zilei cu cineva de mana sau nu, in cazul acesta cu cineva de mana, iti asumi faptul asta. Daca vrei sa fii un om discret, sa-ti traiesti viata in limite.... aceasta este decizia mea, dupa o experienta nefasta traita de curand. Am fost poate prea deschisa, prea normala. Am invatat ceva dintr-o experenta anterioara. in cazul acesta, sunt alaturi de un om care are o meserie speciala. Este un diplomat, are o meserie care cere discretie. Daca tu esti in fotografii si cu informatii pe toate gardurile esti cam usor de identificat. Poate unii nu inteleg de ce nu am raspuns imediat. Nu sunt obligata sa ofer amanunte intime din viata mea. Lucrurile acestea se aranjeaza profesional. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca in cateva luni am avut parte de liniste. Aceste luni te ajuta sa cresti frumos intr-o relatie. Noi am mai iesit impreuna si inainte. Da, sunt linistita si fericita, nu vreau sa fac confesiuni despre asta. (...) Violeta isi doreste sa ma vada fericita. (...) El trebuie sa fie un om asumat, calm si cu visuri mari ca si mine. Eu cand ma uit in oglinda nu vad o persoana care apare la televizor, vad un om normal. (...) Precum vezi cam cred in iubirea la distanta. Nu plec din Romania atata timp cat copilul este sub 18 ani", a declarat Andreea Marin, potrivit wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare