Vedete din Romania

#Andreea Marin Stela Popescu #deces stela popescu #andreea marin

Andreea Marin, pusa din nou la zid dupa moartea Stelei Popescu

Criticile fanilor la adresa Andreei Marin nu contenesc nici dupa inmormantarea Stelei Popescu. 

Zana a fost aspru criticata ca nu a luat nicio masura dupa ce a vazut ca actrita Stela Popescu se simtea rau la un eveniment la care au participat impreuna.

Mai mult, Andreea Marin s-a si fotografiat in acea seara cu Stela Popescu, iar fanii sunt foarte revoltati ca aceasta nu a sesizat ca marea actrita nu este bine.

Ceea ce i-a intrigat si mai mult pe prietenii virtuali ai Andreei Marin a fost faptul ca aceasta nici macar nu a mers sa ii aduca un omagiu, iar in ziua inmormantarii actritei Zana a plecat in vacanta.

"Eu credeam ca se duce la inmormantarea Stelei Popescu.. sau , cateva zile, se abtine sa ne arate superba ei silueta... dar nu e posibil... Poate ca ne face o Gala a Primul Gest de Salvare.. sau o Gala de educatie Prim Ajutor... parca poti sti...."

"Urat din partea ei ca nu a fost la inmormantarea Stelei Popescu. Bine ca a stiut sa se inghesuie sa faca poze cu ea...Macar din respect deorece cand era in viata stia sa se dea bine pe langa ea.Cred ca se crede prea sus si s-ar putea sa cada intr-o buna zi si sa-si sparga nasul"

"Cand dna Stela s-a intors de pe scena, ai intrebat-o daca se simte bine? Atat as vrea sa stiu"

"Andreea Marin,te-ai uitat ca curca-n lemne ........Nu stiai ce e de facut ca doar nu era emisiunea ta ,caci altfel ai fi facut-o la cat ,,pretuiesti viata".Sper sa ai pe constiinta acea zi in care ti-a fost asa de lene si de indiferent sa faci un mic gest din cate se puteau face.Rusine pt toti cei care au fost acolo si au crezut ca e vorba doar de un om senil.Ce prosti ati fost!!!!!"

"Prea preocupata sa apara in diverse ipostaze! Ce vrea sa demonstreze? Atat de preocupata , incat nu observa ca un om e in stare grava langa ea! Ma refer la drama cu d-na Stela Popescu. O ipocrita si o infatuata, aceasta Andreea Marin"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare