Vedete din Romania

# dieta andreea marin #vedete intern #showbiz #andreea marin

Andreea Marin s-a ingrasat de Sarbatori! Iata cum are de gand sa slabeasca!

Da! Pana si Andreea Marin a facut excese alimentare de Sarbatori. Diva s-a ingrasat doua kilograme, iar acum face tot posibilul sa le dea cat mai repede jos. Iata care sunt trucurile ei pentru o salbire rapida!

Andreea le-a povestit fanilor de pe Facebook despre "dezmatul" culinar de Craciun si de Revelion.

"Dragii mei, dragile mele, dupa sarbatorile in care nici macar eu nu am rezistat in fata cozonacilor pufosi si a sarmalutelor gustoase, este timpul sa dam o mana de ajutor corpului nostru, care are nevoie de reechilibrare. Fiecare dintre voi face propriile alegeri (dieta, sport, diverse terapii...), dar pentru ca am fost intrebata direct cate kilograme am acumulat si cum voi scapa de ele, raspund fara ocolisuri: doua kilograme, in conditiile in care am o viata echilibrata pe tot parcursul anului, bazata in proportie de 80% pe hrana sanatoasa, miscare, detoxifiere o data la 6 luni. Chiar daca nu mi-am refuzat nici placintele, nici cozonacul, sarmalutele sau piftia, am avut grija ca moderatia sa fie in continuare un principiu de baza pentru mine. In acest fel, doua kilograme in plus nu sunt o mare problema si pot reveni la regimul de viata sanatos mult mai usor, fara sa fi simtit ca imi refuz placerile culinare ale sarbatorilor", a scris Andreea Marin.



"Zana" e convinsa ca a venit momentul sa se intoarca la regimul de viata sanatos. "Ce fac eu, am fost intrebata, pentru a reechilibra balanta? In primul rand, revin la regula 80% hrana cat mai sanatoasa, fara chimicale, bazata pe plante verzi, legume si fructe, si credeti-ma ca se poate gati minunat in acest fel. 20% inseamna abaterile de la regula, astfel incat imi permit, din cand in cand si o bucata de carne frageda, branzeturile preferate sau alte bunatati. Evit cat pot de mult zaharul si fainoasele, chiar daca nu le exclud 100%, desi am vointa sa o fac la nevoie", a dezvaluit Andreea Marin pentru prietenii virtuali.



Diva e extrem de exigenta cu sine si atunci cand vine vorba de miscare, iar antrenamentele sale zilnice sunt foarte dure. "Am 40 de ani, deci disciplina este foarte importanta, dar in acelasi timp mi-am demonstrat deja ca aceasta varsta poate fi traita mai frumos decat la 20", a mai scris Andreea Marin pe Facebook.

Foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului