Vedete din Romania

# andreea marin scandal #andreea marin

Andreea Marin, scandal cu fanii: "Poate ar fi logic sa donezi tu intreaga suma" Ce replica acida le-a dat vedeta

Andreea Marin a avut parte de un incident neplacut pe pagina sa de socializare. Desi a dorit sa faca o fapta buna si a postat pe reteaua de socializare un apel de ajutorare a unei fetite bolnave de cancer, fanii s-au revoltat.

Un admirator al vedetei i-a spus ca ar fi indicat sa doneze ea intreaga suma de care are nevoie tanara. Raspunsul Andreei Marin nu s-a lasat mult asteptat.

"Oameni buni ca painea calda, prieteni dragi, ieri postam un apel de la suflet la suflet in dorinta de a o ajuta impreuna pe Eva, o fetita de doar 4 anisori, care a mers la spital cu ceea ce parea o raceala (febra rezistenta si tuse), insa medicii au descoperit ca are o forma de cancer: nefroblastom grad 5 bilateral. La un prim calcul, fetita avea nevoie de 25000 de euro pentru a putea fi operata, insa intre timp au primit devizul clinicii pentru interventie si procedurile pre si post operatorii, care depaseste cu mult 100000 de euro. Pana in acest moment, s-au strans deja 70000 de euro, intr-o singura zi, datorita unor oameni ca voi, care au inteles ca, daca fiecare dintre noi doneaza chiar si un euro, nu mai mult, Eva ar putea sa mearga la medic si sa aiba parte de o sansa la viata! Orice gest de omenie este in continuare binevenit. Eva este la spital in Bucuresti acum, va multumeste si isi doreste din suflet sa se simta bine!", este mesajul Andreei Marin de pe Facebook.

"Andreea M, au fost vremuri in care veniturile tale lunare depaseau cu mult cei 25.000 euro necesari. Daca tot spui din vorbe ca-ti pasa, poate ar fi logic sa donezi tu intreaga suma, nu sa astepti de la amarati ce castiga 2% din veniturile tale sa adune banii necesari. Sarmanii carora incerci sa le trezesti compasiunea (si reusesti), poate isi lasa neplatita restanta la intretinere sau poate ca se gandesc de 3x atunci cand sunt in magazin daca sa-si sacrifice sanatatea, cumparand alimente ieftine si de proasta calitate, pentru a putea dona. Sunt convins ca tu nu esti nevoita sa renunti la uleiul de masline nefiltrat sau alte alimente mult mai "pentru elite", pentru a putea asigura intreaga suma. Ce anume te impiedica?!", a scris un prieten virtual.

Vedeta i-a dat imediat replica: "Cu parere de rau, pur si simplu nu meritati un raspuns. Se vede ca nu ati gandit inainte sa scrieti. Nu simt nevoia sa va dau explicatii. Dumnezeu ne vede pe toti si stie tot ce e de stiut. Va invit sa parasiti aceasta pagina, nu sunteti obligat sa va pierdeti timpul aici"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare