Vedete din Romania

Andreea Marin si Banica Jr, nici o sansa

"De ce se spune mereu ca Andreea e innebunita dupa Stefan Banica si nu invers?" a fost auzita Renata Puscasu, mama vitrega a Andreei Marin, plangadu-se unei prietene, dezvaluie revista VIP . In urma acestei declaratii, am cerut parerea cunoscutului sexolog Bebe Mihaescu, ca sa ne lamureasca care dintre cei doi indragostiti este mai implicat in relatie.

Sexologul Bebe Mihaescu, realizatorul emisiunii "Ori la bal, ori la spital", emisiune inspirata din cartea cu aceelasi nume, a analizat cateva poze in care Andreea Marin si Stefan Banica apar in ipostaze tandre. Ce a descoperit? Ca gesturile zanei surprizelor nu sunt pornite din dragostea pentru Stefan. Ci din dragostea pentru publicitate.

LIPSA DE ATASAMENT

"Sunt doar "poze" ne-a explicat psihologul Bebe Mihaescu. "O "lectura" atenta dezvaluie gesturi publicitare. Fotografia in care Andreea isi sprijina gatul pe umarul lui Stefan este chiar trista. Ea mai degraba isi infige barbia in umarul lui, atingandu-i omoplatii cu pectoralii. Adica el nu poate simti decat o presiune in spate, nu dorinta de "fuziune". Care, de fapt, nu exista.

Mainile Andreei nu finalizeaza imbratisarea. Ea "rataceste" prin spatiul personal al iubitului doar pentru a se face vazuta. Cauta gesturi care sa vanda mai bine emisiunile si spectacolele! Corpul Andreei pastreaza distanta care, depasita, ar fi insemnat rezolvarea problemei. Inconstient , Andreea isi dezvaluie lipsa de atasament fata de Stefan. Acest cuplu nu are sanse, iar mesajul ar putea fi tradus asa: "In adancurile mele nu am nimic cu el" a continuat sexologul.

GATA CU DISCRETIA

Fotografiile cu pricina au fost o adevarata surpriza. Nu de alta, dar Stefan Banica jr si Andreea Marin s-au ferit o buna perioada de timp sa fie tandri in public. Asta mai ales la inceputul relatiei , cand Andreea era acuzata ca a fost motivul pentru care Stefan a parasit-o pe Camelia Constantinescu, mama baietelului sau. Cei doi au fost fotografiati imbratisati la aniversarea a 45 de ani de existenta a Teatrului de Comedie.

CU DANS SI CANTEC

Andreea Marin s-a dovedit a fi unul dintre cei mai infocati fani ai iubitului sau. Vedeta nu pierde concertele lui Banica jr si, in salile de spectacol, ea fredoneaza versurile melodiilor sale, pe care le stie pe de rost. In plus, la cantecele mai ritmate nu se abtine si danseaza cu patos.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare