Vedete din Romania

#show dans #vedete intern #showbiz #andreea marin #mihaela radulescu

Andreea Marin si Mihaela Radulescu, fata in fata la repetitii! Vad rosu in fata ochilor

Andreea Marin si Mihaela Radulescu imbracate in rochii de aceeasi culoare, in acelasi loc! Nu este o greseala! Divele fac ultimele pregatiri pentru aparitia lor pe sticla.

Andreea Marin a marturisit in timpul unei pauze ca se va antrena zilnic pentru ca participantii pe care-i va juriza sa se simta respectati si, totodata sa-si dea seama ca ea le intelege efortul care sta in spatele unui dans.

"Exista un om care stie bine ce face. Creatia de astazi este semnata Cristina Savulescu si multumesc echipei sale ca pune mult suflet. Bijuteriile sunt unicat si sunt create de (...) Veti vedea ca nu mai sunt zana cea buna din punct de vedere vestimentar, ci va fi o schimbare. La masa juriului o sa fiu o zana obiectiva, am mai spus-o, pentru ca aici nu e nevoie doar de bunatate – sigur ca eu voi pune suflet in tot ceea ce fac – si chiar si atunci cand voi critica o voi face cu delicatete, asa imi sta in fire. Mie-mi place tangoul pasional, ca si mine, insa fac sport in fiecare zi si am decis ca pe parcursul acestui sezon sa ma antrenez zi de zi. Pentru ca vreau ca acesti concurenti care vor sta fata in fata cu mine sa simta ca-i respect, ca le inteleg efortul pe care ei il depun zi de zi”, a spus Andreea Marin in cadrul unei emisiuni tv.

Mihaela Radulesc isi pastreaza silueta de zeita cu pufuleti. Cel putin in pauzele de la filmare. Diva din Monte Carlo a spus ca va face naveta ca sa-i fie aproape si fiului sau, Ayan.

“Eu iau totul in serios si fac in asa fel incat sa-mi fac treaba perfect. Mai, da, cu siguranta (n.r.: e o provocare pentru mine acest show), din o mie de motive. Dar, in primul rand, mi-era dor sa mai prezint o emisiune, ce-i drept. Cred ca o sa-mi placa foarte tare. Cu Cabral vad ca avem o chimie care ne place amandurora si asta e foarte important, pentru ca suntem o echipa de prezentatori si cred... O sa fac naveta in fiecare sambata sau duminica, fac emisiunea, ma duc martea inapoi la copil. Era masa de pranz – cand avem zile d-astea de munca, recunosc, nu mananc chestii foarte grele si complicate. Si pufuletii (...) pentru mine sunt o chestie care ma leaga de Romania. Nu-i am acolo, in Franta, ii mananc si de drag, dar si de foame”, a marturisit Mihaela Radulescu in cadrul aceleiasi emisiuni.

Sursa foto: Captura Pro TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului