Vedete din Romania

# tratament Andreea Marin #tratament facial #andreea marin

Andreea Marin, tratament facial inedit! Pare desprins din filmele SF

Andreea Marin este in stare sa faca orice pentru a-si mentine frumusetea si tineretea. Vedeta apeleaza la tot felul de tratamente cosmetice pentru a scapa de micile imperfectiuni si pentru a avea un ten de invidiat.

Recent, aceasta a apelat la un tratament desprins parca din filmele SF. Tratamentul care o ajuta sa scape de cearcane si previne aparitia ridurilor. Aceasta a postat pe o retea sociala o poza in care apare pe fata cu o masca desprinsa din filmele SF. In dreptul pozei, vedeta a explicat care sunt beneficiile acestei masti.

"Ceea ce vedeti in imaginea desprinsa parca dintr-un film SF este, de fapt, o masca faciala pe care mi-am propus sa o incerc. Inseamna fototerapie 3 in 1: cu infrarosii, LED si galvanoterapie. Nu simti disconfort, ci o stare de bine, de relaxare. Tripla tehnologie induce vitalitatea celulara, stimuleaza circulatia sanguina si activitatea fibroblastelor, actioneaza profund pana la nivelul musculaturii fetei. Lumina albastra reduce eruptiile cutanate si bacteriile de sub piele, minimalizeaza acneea, calmeaza pielea si atenueaza leziunile vasculare. Cea rosie accelereaza productia de colagen si elastina, reduce ridurile fine, porii dilatati, restructureaza tesuturile si accelereaza circulatia sanguina. Iar cea violet hidrateaza, activeaza procesele biochimice si reduce ridurile. Pielea devine mai luminoasa, mai catifelata, mai ferma, mai neteda si mult mai elastica, iar petele de pigmentare, cuperoza si acneea se diminueaza. Efectele se pot vedea din prima sedinta si sunt garantate din a treia", a scris Andreea.

 

 

Ceea ce vedeti in imaginea desprinsa parca dintr-un film SF este, de fapt, o masca faciala pe care mi-am propus sa o incerc la @atasagon. SkinTech inseamna fototerapie 3 in 1: cu infrarosii, LED si galvanoterapie. Nu simti disconfort, ci o stare de bine, de relaxare. Tripla tehnologie induce vitalitatea celulara, stimuleaza circulatia sanguina si activitatea fibroblastelor, actioneaza profund pana la nivelul musculaturii fetei. Lumina albastra reduce eruptiile cutanate si bacteriile de sub piele, minimalizeaza acneea, calmeaza pielea si atenueaza leziunile vasculare. Cea rosie accelereaza productia de colagen si elastina, reduce ridurile fine, porii dilatati, restructureaza tesuturile si accelereaza circulatia sanguina. Iar cea violet hidrateaza, activeaza procesele biochimice si reduce ridurile. Pielea devine mai luminoasa, mai catifelata, mai ferma, mai neteda si mult mai elastica, iar petele de pigmentare, cuperoza si acneea se diminueaza. Efectele se pot vedea din prima sedinta si sunt garantate din a treia. #skincare #detoxweekend #balance #healthylifestyle #loveyourself #pretuiesteviata @atasagon

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

 

Sursa foto: instagram.com/andreeamarinromania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare