Vedete din Romania

Andreea Raicu are propria afacere

”Tssshirt by Andreea Raicu ”, brand-ul pus pe picioare de vedeta de la Prima TV s-a lansat joi seara , in clubul Fratelli , la eveniment participand si iubitul prezentatoarei, Tudor Chirila , relateaza Ziarul.

Andreea Raicu a decis ca este timpul sa demareze propria-i afacere. In secret, ea a lucrat timp de cateva luni la lansarea unui brand care sa-i poarte numele. Joi seara, vedeta si-a vazut visul cu ochii, aceasta facand public faptul ca va avea propria-i linie de tricouri.

"E foarte simplu sa comunici fara vorbe. Asta am facut eu cu cativa ani in urma, cand toata lumea era curioasa sa afle cat mai multe despre mine. O sedinta foto in care am imbracat tricouri inscriptionate extrem de sugestiv a dat celor interesati o serie de raspunsuri mai mult sau mai putin satisfacatoare”, a spus prezentatoarea tv.

La acest eveniment a participat si iubitul vedetei, Tudor Chirila, acesta plecand insa cu aproximativ o jumatate de ora mai devreme, inainte de final.

 

Foto: Ziarul 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare