Vedete din Romania

Andreea Raicu este colectionara

Andreea Raicu a marturisit ca pastreaza si acum rochitele elegante pe care le purta in copilarie , precum si zeci de albume cu fotografii care oglindesc intreaga sa viata, relateaza Ziarul.

Andreea Raicu se declara o sentimentala in ceea ce priveste valoarea unor lucruri care-i aduc aminte de un trecut frumos. Finalul ultimei editii a emisiunii Megastar nu a lasat-o indiferenta .

“Recunosc, nu-mi plac sfarsiturile. Niciodata nu mi-au placut. Uneori sunt bune, aduc cu ele tot felul de schimbari, de multe ori spectaculoase in viata noastra , dar asta nu modifica deloc felul in care simt. Mi-e greu sa ma despart de oamenii dragi, de obiectele care-mi plac, de perioadele in care ma simt bine sau de tot felul de lucruri care-mi aduc aminte de ceva. Uneori exagerez, cred”.

Vedeta tv a dezvaluit pe blog-ul sau personal ca pastreaza si acum haine de cand era mica: “Mai am si acum rochitele elegante din copilarie. Sunt atat de delicate si imi aduc aminte de niste ani tare frumosi”.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului