Vedete din Romania

#club #andrei hrebenciuc #andreea raicu

Andreea Raicu, impreuna cu Andrei Hrebenciuc?

Dupa despartirea de Tudor Chirila, Andreea Raicu petrece din ce in ce mai mult timp prin cluburi. In ultima vreme, ea si Andrei Hrebenciuc, fostul prieten al Elenei Basescu, sunt vazuti impreuna prin mai multe cluburi bucurestene.

Andreea si Andrei au petrecut impreuna sambata in clubul Gaia. Martori oculari sustin ca cei doi au fost foarte tandri si s-a ajuns la saruturi si imbratisari. Libertatea sustine ca totul a inceput de curand in club Fratelli , unde Hrebenciuc si-a incercat norocul cu vedeta Prima TV si se pare ca farmecul lui si-a facut efectul, conform Libertatea.

andrei hrebenciuc a avut o relatie de aproape doi ani cu Elena Basescu. Motivul despartirea pare ca a fost stressul provocat de paparazzi care ii urmareau peste tot.

La despartirea Andreei de Tudor Chirila, primele zvonuri indicau ca vedeta s-ar putea intoarce la fostul ei prieten, Tudor Vasile, asta pana sa-l cunoasca pe Andrei Hrebenciuc.

 

Ultima ora

Andreea Raicu a negat pentru Cancan ca s-ar fi sarutat sau imbratisat cu fiul senatorului PSD. "N-am avut gesturi tandre in locuri publice nici cu iubitii mei, daramite cu un barbat pe care il intalnesc doar ocazional!", a spus ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului