Vedete din Romania

#terapie #vacanta

Andreea Raicu isi face cadou o vacanta

Daca in anii trecuti, petrecerea organizata cu ocazia aniversarii zilei de nastere a Andreei Raicu era capul de afis al evenimentelor mondene private de peste vara, in acest an vedeta a decis sa plece in Franta, povesteste Cancan.

"Mereu a fost asa. Chiar din copilarie, pentru ca parintii mei mi-au serbat mereu ziua de nastere... Anul asta e diferit. Nicio petrecere pregatita, nimic special. E prima oara cand nici nu sunt acasa. Am preferat sa nu fiu acolo", povesteste vedeta pe blogul sau.

Vacanta "terapeutica"

In locul forfotei specifice pregatirilor din preajma aniversarii, Andreea si mama sa si-au facut bagajele si au plecat intr-o vacanta "terapeutica", in Franta.

Si daca anul trecut, moderatorea "Megastarului" si-a petrecut, primul concediu pe Coasta de Azur , alaturi de iubitul ei, Tudor Chirila, acum Andreea ii va dedica tot timpul mamei sale.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare