Vedete din Romania

Andreea Raicu, la Budapesta dupa Tudor


Urmand exemplul altor vedete, Andreea Raicu si-a deschis si ea un blog. Cei ce vor sa o cunoasca mai bine pe vedeta Prima TV o pot face accesand www.andreearaicu.ro. Aici Andreea vorbeste despre Maria, fetita de la centrul de plasament de care se ingrijeste de ceva timp, dar si despre relatia cu Tudor Chirila . Andreea nu a mai suportat dorul de iubitul sau, Tudor Chirila, care se afla de mai bine de doua saptamani la Budapesta, si a plecat dupa el, povesteste Click. Intrucat solistul este foarte ocupat cu inregistrarile pentru noul album al trupei Vama, Andreea Raicu isi ocupa timpul plimbandu-se prin oras, asta chiar daca nici cu sanatatea nu sta prea bine.

O incearca o racela

Sunt in Budapesta si in ultimele zile am incercat sa ma imprietenesc cu o raceala ingrozitoare, care nu ma lasa sa fac prea multe lucruri. Dupa doua zile in care am refuzat sa ies afara, am plecat intr-o plimbare linistita prin orasul vechi, spune vedeta, pe blogul personal. Si, pentru ca nu poate lipsi de la emisiunea Megastar , pe care o prezinta sambata seara, la Prima TV, excursia Andreei se va incheia, cel mai probabil, maine, cand va reveni in tara. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare