Vedete din Romania

Andreea Raicu nu face dragoste prin internet

Desi recunoaste ca internetul este o “minune” si ca acum nu ar putea trai fara el, Andreea Raicu protesteaza asupra faptului ca acesta si-a facut loc in viata noastra mai mult decat este cazul, povesteste Ziarul.

“Recunosc, internetul e o minune si sunt convinsa ca acum nu am mai putea trai fara el, dar cred ca nu trebuie sa-l lasam sa-si faca loc in viata noastra mai mult decat e cazul. Eu una vreau sa fac lucruri firesti in continuare, sa ma bucur de oamenii cu care ma intalnesc si sa simt viata, dar nu prin intermediul cutiei cu ecran luminos”, a declarat aceasta.

Andreea a rabufnit si a spus ca nu doreste sa vorbeasca cu mama sau cu iubitul ei pe mail, sa-si serbeze zilele de nastere pe vreun portal , sau sa ajunga sa faca dragoste pe net, povesteste Click.

S-a saturat de mail-uri

“Nu vreau sa vorbesc cu mama sau cu iubitul meu prin intermediul mailului, nu vreau sa-mi serbez zilele de nastere pe nu stiu ce portal si nu vreau sa ajung sa fac dragoste pe net!”, spune vedeta tv chiar pe blog-ul sau personal.

Totul a pornit de la o vizita

Revolta Andreei a pornit oarecum de la o intamplare la care a asistat in timp ce se afla intr-o vizita.

“Viata noastra e conectata la internet si usor, usor, vom ajunge sa traim numai prin asta. Am fost intr-o vizita acum cateva zile. Dupa ce am terminat de mancat, gazda s-a ridicat si s-a dus sa-si verifice mailul, copilul ei si-a deschis si el telefonul conectat la internet, si recunosc ca acest exemplu l-am urmat si eu”, a marturisit vedeta.

Iubita lui Chirila se arata indignata de faptul ca isi petrece o mare parte din zi in fata calculatorului, citind si scriind mailuri.

“Eram patru oameni intr-o incapere, din care trei eram conectati la o alta realitate. Cum ar fi aratat tabloul acestei vizite acum cinci ani? Complet diferit. Am fi vazut aceiasi oameni, dar relaxati si fericiti ca pot schimba pareri despre diverse lucruri”.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului