Vedete din Romania

#andreea raicu #sarbatorita #vedeta #gazda #prieteni

Andreea Raicu, sarbatorita de prieteni la miezul noptii

Andreea Raicu a fost luata prin surprindere de prietenii ei, la miezul noptii de vineri spre sambata. Acestia s-au prezentat la usa vedetei Prima TV cu tort si chef de petrecere, dorind astfel sa-i spuna Andreei “la multi ani” cu ocazia implinirii a 32 de ani. cadou primit a fost o rochie, adusa de designerul Razvan Ciobanu .

Andreea Raicu a fost sarbatorita zilei de sambata, insa pentru ea petrecerea a inceput de mai devreme. La miezul noptii, gasca de prieteni s-a adunat cu mic cu mare la usa Andreei, dorind sa-i faca o surpriza. Acest lucru le-a si reusit, sarbatorita fiind surprinsa in timp ce se pregatea de somn.

Nu a mai contat insa, caci odata cu intrarea gastii in noua casa a vedetei de la Prima, a inceput si petrecerea. Ingredientele principale au fost tortul pe care il adusesera petrecaretii si bauturile oferite de gazda.

Potrivit Cancan, vizita-surpriza de la miezul noptii a induiosat-o atat de tare pe Andreea incat acesta nu a mai tinut cont de propriile reguli pe care le stabilise in legatura cu numarul invitatilor in noua casa. De teama sa nu distruga parchetul proaspat pus sau mobilierul, vedeta evita sa invite prea multe persoane deodata acasa la ea, insa de aceasta data a facut o exceptie.

Andreei i-au placut mult si cadourile primite. Dintre acestea, cel mai mult i-a placut cadoul adus de Razvan Ciobanu, care i-a oferit o rochie pe care Andreea si-o dorea foarte mult si pe care a imbracat-o chiar de ziua ei la o nunta la care a fost invitata, sambata, la Buftea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare