Vedete din Romania

#andrei gheorghe #tv #reality show

Andrei Gheorghe revine la televiziune

Andrei Gheorghe intra in curtea Kanal D. El a semnat in aceste zile un contract cu casa de productie a postului de televiziune turc, urmand sa prezinte o emisiune din toamna. Zvonurile care circula in presa spun ca show-ul lui Gheorghe va fi varianta autohtona cunoscutului “Survivor” si se va numi “Lost in Panama ”.

Noua productie de televiziune va fi, se pare, cea mai scumpa din tara noastra la aceasta ora. Potrivit Agentiei de presa mondena, “Lost in Panama” va fi un show care va surprinde mai multe celebritati din Romania luand in piept viata din salbaticie, tocmai in Panama.

Lista vedetelor care vor merge in Panama nu este inca publica. Se zvoneste insa printre acestea vor fi Cosmina Pasarin, Raluca Lazarut, Ela Voineag, fostul VJ de la MTV, care in acest fel si-ar putea face revenirea in televiziune.

Filmarile pentru showul de televiziune vor incepe, in Panama, in luna septembrie iar showul va fi difuzat mai tarziu in toamna la Kanal D. prezentatorul Radio Guerilla, Andrei Gheorghe, a confirmat astazi ca va prezenta un show la Kanal D, nedorind sa dea mai multe detalii. “Productia la care lucram este una de exceptie”, a spus Andrei Gheorghe, citat de Click!.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare