Vedete din Romania

#ovidiu komornyik #angela similea #victor surdu

Angela Similea: "Au fost momente in care am crezut ca nu voi mai canta niciodata"

Angela Similea a avut momente grele de deznadejde dupa moartea lui Victor Surdu , dar a reusit sa-si revina. Cantareata si-a lansat noua piesa "Priveste cerul", in duet cu Ovidiu Komornyik , in emisiunea "Acces direct" de la Antena 1.

Dupa moartea sotului, Victor Surdu, si a mamei artistei, Angela Similea a vrut sa renunte la cantat. Ea si-a revenit insa cu ajutorul prietenilor si apropiatilor.

"Prietenii, colegii si familia au avut grija sa ma indemne sa-mi continui menirea. Au fost momente in care am crezut ca nu voi mai canta niciodata. Cei care au plecat de langa mine mi-au cerut insistent sa merg mai departe, a fost ultima lor dorinta. Stiau ca sunt o femeie luptatoare, dar nu puternica. Le era teama ca mi se va indurera inima. Ovidiu e cel care m-a ajutat sa ies din aceasta nesiguranta fata de vocea mea, el a gasit solutia de a ma readuce in fata publicului", a declarat Angela Similea, citata de ZiarulRing.ro.

Cantareata a refuzat sa raspunda atacurilor lansate de fosta ei nora, Bianca Cristinoiu-Jones.

"Nu stiu ce s-a intamplat cu fosta mea nora... Sunt un om discret si nu discut acest subiect. Aici vine artistul, omul cu bucuriile si necazurile lui ramane acasa. E bine sa nu comentam acest subiect. Va rog din suflet sa ma intelegeti si sa respectati discretia din intreaga mea cariera si daruirea prin artist", i-a spus Angela Simonei Gherghe.

Chiar daca a depasit momentele emotionale dificile, Angela Similea mai are inca probleme financiare, cauzate de o datorie de 714.319 de euro , in urma unui imprumut facut de Victor Surdu.

Pana acum, banca a executat cu sentinta definitiva un itp , un showroom si un motel, dar si apartamentul cuplului din cartierul bucurestean Drumul Taberei, potrivit Adevarul.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare