Vedete din Romania

Anna Lesko fara dansatoare?

Un nou scandal sta sa rabufneasca pe scena muzicala romaneasca. Anna Lesko a ramas fara cele doua dansatoare alaturi de care a devenit celebra pentru show-urile de-a dreptul incendiare, relateaza Cancan. Dupa ce Dani Otil a declarat ca Anna Lesko si-a abandonat dansatoarele in plina noapte, in Iasi, si a pus punct colaborarii sale cu acestea, basarabeanca a dorit sa infirme aceste acuze imediat, sustine Ziarul.

Fara dispute

Ruptura nu s-a produs nici amiabil si nici in urma unui conflict evident. Se pare ca, a doua zi de dimineata, dupa un spectacol sustinut la Iasi, cantareata a iesit din camera de hotel cu bagajele facute, s-a urcat in masina si l-a anuntat pe sofer ca este gata sa se intoarca la Bucuresti. Ciudat, insa, este faptul ca, in seara dinaintea incidentului, intre Anna si dansatoare nu a existat nicio disputa.

Anna explica

"Am avut un spectacol in Alba Iulia si dupa acesta am plecat direct in Iasi. Am parcurs aproape 600 de km intr-o singura zi ca sa concertez acolo, si dupa spectacol nu am mai plecat la drum.“ Pentru ca Andreea avea treaba a doua zi, la Bucuresti, cele doua dansatoare s-au hotarat sa plece cu trenul.”, a declarat Anna in ultima editie Ziarul. Se pare ca acest lucru a fost stabilit de la inceput, inainte ca basarabeanca si dansatoarele ei sa plece spre concertele din aceste orase. “Ele au mers cu trenul si eu m-am intors cu soferul. Este o aberatie sa spuna cineva ca le-am abandonat. Eu nu pot sa-mi aman un concert daca ele au treaba“, a declarat cantareata. In ceea ce priveste sumele de bani datorate acestora, cantareata a spus ca plata se face prin banca. “La cateva zile de la spectacol, banii intra in contul fiecareia, asa cum se intampla si in cazul meu. Noi lucram numai prin ordin de plata “, a mai explicat Anna. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului