Vedete din Romania

#elan schwartzenberg #anna lesko #gelozie #relatie #mihaela radulescu

Anna Lesko, geloasa si posesiva cu Elan

Elan Schwartzenberg , fostul sot a Mihaelei Radulescu , pastreaza tacerea asupra relatiei lui cu Anna Lesko . Desi omul de afaceri a tinut sa infirme zvonurile privind cele doua blonde, Elena Hueanu si Minola, el nu isi declara dragostea pentru Anna Lesko in public.

In timp ce cantareata vorbeste in interviuri despre cat de romantic este Elan, omul de afaceri prefera sa pastreze tacerea in legatura cu relatia lor.

"In teorie, se spune ca este urat sa fii geloasa si nu stiu cum, sa fii chiar si posesiva, dar cred ca eu sunt si una, si alta", a declarat Anna, citata de Gardianul.

"Eu nu am timp sa-mi gestionez nici viata mea amoroasa, dar pe a ei!", a declarat Elan mai demult, intrebat despre relatia Mihaelei Radulescu cu Dani Otil.

Plecarea la Monaco a Mihaelei Radulescu ar putea sa afecteze relatia lui Elan, deoarece, pentru a-si vedea fiul, pe Ayan, omul de afaceri va trebui sa calatoreasca regulat acolo, unde va dormi, probabil, sub acelasi acoperis cu Mihaela.

Citeste si

Anna Lesko nu a gasit inca barbatul care sa o domine

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului