Vedete din Romania

#poponet #codin maticiuc #casatorie #anna lesko

Anna Lesko se marita cu Poponet

Dupa o relatie de circa opt luni, Anna Lesko si Codin Maticiuc , poreclit "Poponet", au inceput sa-si faca planuri de casatorie .

Vedeta si-a anuntat chiar echipa care o impresariaza ca vrea "familie si copii". Echipa care o impresariaza pe artista a primit vestea cu reticenta, pentru ca, daca s-ar aseza la casa ei, vedeta n-ar mai vinde atat de bine, conform Ring.

Oficial, artista n-a fost ceruta niciodata de nevasta, dar are multe discutii despre un eventual mariaj cu iubitul ei. Si "Poponet" a destainuit, in cercul lui de prieteni, ca o vrea de nevasta pe Anna Lesko. Se pare ca acesta ii pregateste chiar o surpriza de Sarbatori, si una si mai mare la inceputul anului, cand cuplul va aniversa un an de iubire.

Lesko a mai fost la un pas de a se marita , in timpul relatiei cu Liviu Moreanu , dar cea care a facut pasul inapoi a fost chiar ea, dandu-si seama ca patronul de restaurant nu era iubirea vietii sale. Banii fac legea! Artista prefera sa nu faca public faptul ca, in viitorul apropiat, ar urma sa se casatoreasca, pentru a-si tine fanii aproape.

"Nu ma marit", s-a rezumat ea sa declare. Un motiv intemeiat pentru care Lesko se fereste sa recunoasca ar fi si ca echipa care o impresariaza, condusa de Radu Groza , n-a primit cu bratele deschise vestea ca una dintre vedetele care vand cel mai bine s-ar casatori.

Daca Lesko se va marita si ar deveni si mama, atunci castigurile ei din muzica, si implicit ale firmei conduse de Radu Groza, s-ar micsora considerabil. Artista, care s-a mutat in vila luxoasa a lui Codin, punand-o sub lacat pe cea achizitionata cu ajutorul lui Irinel Columbeanu, ar putea lua in calcul sa faca acest pas departe chiar de ochii apropiatilor, in afara tarii, si sa tina ceva timp in secret faptul ca s-ar fi casatorit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare