Vedete din Romania

#copii Antonia #vedete intern #antonia #showbiz #vincenzo castellano

Antonia "are dubla personalitate". Atac dur la adresa vedetei

Fericirea Antoniei, devenita de curand mamica pentru a doau oara, este umbrita de problemele inca nerezolvate cu fostul sot, Vincenzo Castellano. Socrul interpretei face dezvaluiri incredibile.

Desi ajunsesera la o intelegere in privinta custodiei fetitei, ce presupunea custodie comuna pentru micuta Maya, cei doi nu si-au incheiat inca socotelile. Se pare ca avocatul Antoniei nu a mai trimis inapoi documentul deoarece cantareata a precizat ca semneaza doar daca fostul sot este de acord ca divortul sa se incheie din vina ambelor parti.

Ciro Castellano a dezvaluit ca urmatorul termen a fost stabilit pe 27 februarie si spera ca lucrurile sa se rezolve. "Pe 27 februarie ne vedem la tribunal. Antonia nu ma mai intereseaza, e un subiect inchis pentru noi. Eu nu mai comunic cu ea, nu am ce sa vorbesc. Mi-a fost draga, am ajutat-o, niciodata nu am primit un multumesc. M-am saturat de situatia asta, e obositor. Prefer sa nu mai comentez... Femeia a plecat de acasa, a lasat un sot si un copil, ce sa mai zic? Are dubla personalitate, a jucat teatru, asta e realitatea. Nu s-a ajuns la niciun numitor comun, dar nu din cauza noastra. Noi am fi inchis de mult capitolul acesta, dar ea are nevoie de succes, de publicitate. Daca vrea publicitate, mergem inainte! Sa fie sanatoasa!", a declarat Ciro Castellano pentru ziarul Ring.

"Copilul ala nu are nicio legatura cu noi. Nu are cum sa-l treaca pe numele meu. Ce treaba am eu cu copilul ala? Nu e al nostru, nu are cum sa il cheme Castellano. E o situatie aberanta! Dar nu pot sa schimb eu legea. Nu mai vreau cearta, nu mai vreau nimic, vreau sa terminam odata pentru totdeauna cu femeia asta. Maya nu şi-a vazut fratele, dar nu e vina noastra. Pana nu se va termina tam-tamul acesta, o sa ramana in Italia. Sa vedem ce decide legea", a adaugat Ciro Castellano. "Am obosit, familia mea munceste, am treburi de facut. Noi muncim, nu facem bani ca ea, care scoate o melodie si isi ia bani din alte contracte", a mai adaugat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare