Vedete din Romania

#Antonia silueta #vedete intern #antonia #showbiz

Antonia, o noua imagine incendiara. Velea, "vinovat" pentru felul in care arata

Antonia este mama a trei copii, dar arata ca si cand nu ar fi nascut vreodata! La cinci luni de la venirea pe lume a lui Akim, Antonia a postat o fotografie, in care apare in bikini, iar in descriere imaginii a marturisit ca Velea este responsabil in mare masura de felul in care arata!


Impatimit al sportului si al mersului la sala, cantaretul a facut-o si pe mama copiilor sai sa indrageasca aceasta activitate, asa ca bruneta s-a pus serios pe treaba.

Principala mea motivatie pentru a fi in forma este barbatul meu. De asemenea, cealalta este ca am trei copii si sunt inca in stare sa arat bine. Trebuie sa recunosc ca cea de-a treia mea sarcina m-a facut un pic lenesa, dar faptul ca traiesc cu o persoana dedicata fitness-ului nu mi-a lasat nicio scuza. Unii dintre voi or sa spuna ca aceasta poza este vulgara, dar o sa folosesc asta drept ceva motivant. «Asta sunt eu dupa cinci luni de cand am nascut!» Sunt pe drumul meu, iar Alex o sa ma ajute sa ajung acolo unde vreau sa fiu. iti multumesc pentru motivatie, dragule! si tu poti sa faci asta!”


My main motivation to getting back into shape is my man, and my other motivation is having 3 kids and still being able to look good! Now, I have to admit, my 3rd pregnancy made me a little lazy, but living with a fitness figure left me with NO excuses! Some of you are gonna take this picture as being "vulgar" or "racy", but I take it as motivation, something like , "This is me after 5 months from giving birth!" I'm on my way there, and @iamvelea is gonna help me get to where I wanna be! Thanks for the motivation baby! YOU CAN DO IT TOO! �� #letsgo #noexcuses #stayfit

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on May 5, 2017 at 1:53am PDT

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare