Vedete din Romania

#Uite cine Danseaza! #vedete intern #antonia #showbiz #alex velea

Antonia si Alex Velea, din iubiti – rivali

Antonia si Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiti cantareti romani, au milioane de fani si traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Cei doi sunt nedespartiti si pana acum au luptat doar impreuna pentru tot ce si-au dorit, insa, in aceasta primavara, Antonia si Alex vor intra in competitie si isi vor demonstra aptitudinile de dansatori, la Uite cine danseaza!

„Ma bucur sa fac parte din show-ul Uite cine danseaza!. Dansul a fost dintotdeauna una dintre cele mai mari pasiuni ale mele si aceasta emisiune este o ocazie extraordinara sa experimentez si stiluri cu care nu sunt obisnuita. Sper sa ma sustina fanii mei, publicul, si sa ajung pana in finala”, a spus Antonia despre participarea la show-ul Uite cine danseaza!.

Chiar daca se va afla, in premiera, impotriva iubitei sale, Alex Velea e hotarat sa dea tot ce are mai bun in competitie si sa nu renunte nicio clipa la lupta.

„Acest show de dans, Uite cine danseaza!, inseamna foarte mult pentru mine. Pe langa faptul ca imi place sa cant, sa dansez in timpul concertelor si in videoclipuri, acest show ma va supune la multe provocari. Cu siguranta o sa invat miscari noi de dans, o sa ma autodepasesc si o sa cunosc oameni extrem de talentati. O sa fie #monstru! Invit Romania la dans! Recunosc ca o sa fie greu sa fiu impotriva Antoniei, sa ne duelam, dar o sa fac abstractie de farmecele ei si o sa dau tot ce e mai bun din mine sa castig. Si, la final, ea stie ca o iubesc!”, a spus Alex Velea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare