Vedete din Romania

#Oana Roman a slabit # silueta oana roman #oana roman

Aparitia senzationala a Oanei Roman la premiera unui film. Cat de bine arata!

S-a tot zvonit in presa ca Oana Roman a slabit in ultima perioada. Desi multi nu credeau, Oana a socat cu tinuta aleasa pentru a participa la un eveniment monden.

Oana a fost multa vreme tinta comentariilor rautacioase si a decis sa inchida gura publicului si sa il lase fara subiect de barfa, si s-a apucat de dieta.

In urma cu doua seri, Oana Roman a fost prezenta la un eveniment monden impreuna cu sotul sau, Marius Elisei. Imbracata cu o rochie verde, lunga, cu parul drept, cazut pe langa fata, Oana a reusit sa surprinda cu noua sa silueta. Fiica fostului premier a slabit zdravan in ultima perioada si a decis sa continue pana ce va obtine silueta mult-visata, scrie ele.ro.

Chiar daca au ramas fara bona filipineza, Oana Roman si sotul sau reusesc sa se descurce cu micuta Isabela, care s-a obisnuit deja la gradinita, scrie libertatea.ro. Cum programul a devenit mult mai relaxat, cei doi au vizionat, marti seara, cel mai recent film care il are protagonist pe celebrul Jason Statham.

"De 3 zile ne pregatim sa venim, am chemat–o pe doamna care ne mai ajuta din cand in cand sa vina sa stea cu Isabela, am fost, am luat-o de la gradinita, am dus-o acasa, am pacalit-o ca ne ducem fiecare in alta parte sa cumparam ceva si am plecat", ne-a dezvaluit ea strategia.

Surse foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului