Vedete din Romania

#cantarete fara voce #andreea balan #alexandra stan #vedete intern #showbiz

Au succes, dar nu au voce. 3 cantarete taxate dur de public!

De cand s-a inventat autotune-ul parca nici nu mai trebuie sa ai voce ca sa obtii succesul in muzica. Si daca publicul neavizat mai poate fi pacalit, exista si fani care ii taxeaza pe artistii care calca stramb.

Alexandra Stan

Sursa foto: enational.ro

Cea mai proaspata victima a propriei voci este nimeni alta decat Alexandra Stan. Artista a ajuns la inimile multor iubitori ai muzicii pop din intreaga lume, dar a zgariat recent auzul unor vedete consacrate din showbiz. Mai exact, prestatia ei de pe scena "Vocea Romaniei" l-a deranjat teribil pe Tudor Chirila, care a criticat felul in care artista a cantat live.

"Trebuia ca Tudor Chirila sa mature cu tine pe jos mai rau decat a facut-o deja (in ochii publicului)! Daca stii ca nu poti face un lucru, ramai acasa !", "Bravo, Tudor Chirila! Cum sa dati like la asa playback?" sunt cateva din mesajele de pe pagina de Facebook a Alexandrei Stan.

Artista a replicat si ea la valul de acuzatii. "Am fost invitata ca sa imi prezint show-ul, care nu e deloc simplu ca si coregrafie si, de asemenea, noua mea piesa - «Vanilla Chocolat». Nu am venit in calitate de concurent. Oricum, conditiile aparitiei mele la «Vocea Romaniei» erau discutate in prealabil cu producatorii emisiunii, deci nu ar fi trebuit sa fie nicio surpriza pentru nimeni", a declarat Alexandra pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

Motivul incredibil pentru care Iulia Vantur s-a despartit de Salman Khan
Vedetele au impodobit deja bradul de Craciun. Al cui e mai frumos?
Mihaela Radulescu, topita dupa iubitul sau: "El trebuie lasat sa existe"


Andreea Balan

Sursa foto: click.ro

Luna trecuta, intr-un scandal imens a fost implicata si Andreea Balan. Cel care o acuza ca nu are voce este chiar fostul sau impresar, Marius Gavrila. Acesta a prezentat o inregistrare audio pentru a demonstra cat de fals interpreteaza artista.

Satula sa se spuna ca nu stie sa cante, Andreea s-a filmat cantand "Nothing compares to you". Si, vorba proverbului, "daca taceai, filosof ramaneai", Andreea s-a ales cu un nou val de critici. "Din cate am auzit, ea face niste spectacole bune, danseaza foarte bine, asa ca mai bine ramane la faza asta. Deci, cu cantatul, clar nu! Sa ramana cu dansul, cu rochitele scurte, ca doar arata bine", a spus Florin Chilian cand a auzit inregistrarea.


Inna


Sursa foto: cdnews.ro

Nici vocea Innei nu a scapat fara a fi taxata. Desi are zeci de milioane de fani in intreaga lume, criticii sustin ca nu are pic de voce si ca, de fapt, hiturile ei marseaza pe ritm si versuri facile si nicidecum pe melodicitate.



Printre cele mai comentate prestatii ale artistei se numara cea de la inaugurarea Arenei Nationale in 2011, cand peste 50.000 de oameni au fluierat atunci cand artista a interpretat "We are the Champions".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare