Vedete din Romania

#dieta Majda Aboulumosha #Majda Aboulumosha #slabit rapid #dieta de slabit

Avea 100 de kg, acum are silueta de manechin! Cum a slabit Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha a jucat in telenovele romanesti de succes si s-a facut rapid remarcata prin talentele sale actoricesti, dar si prin frumusetea exotica.

Dupa o perioada de glorie, mulatra s-a retras din sowbiz si a devenit mamica. In trecut, actrita a avut insa probleme cu kilogramele in plus. Aceasta ajunsese sa cantareasca 100 de kilograme.

A avut o ambitie de invidiat si a reusit sa slabeasca 50 de kilograme, acum avand o silueta de manechin, pe care multe femei o invidiaza. Iata ce a facut actrita pentru a slabi!

"In primele doua zile se mananca iaurt si salata de legume. Se pot consuma mai multe legume, dar trebuie sa treaca trei ore de la iaurt. Urmeaza patru zile cu salata de legume, fructe si iaurt. Daca vreti sa consumati mai multe sortimente de fructe, atunci nu mai mancati iaurt. Pentru a face trecerea la un alt aliment, trebuie sa mancati iar doua zile iaurt si salata, dupa care patru zile iaurt, salata si carne. Urmeaza doua zile cu iaurt si salata, dupa care patru zile cu iaurt, salata si fructe. Se pot relua alimentele sau se pot consuma peste si legume. Am facut aproape zilnic doua ore de miscare, Zumba Dance, Tae Bo, Aerobic, inot, fitness si sauna. Pentru a slabi gasiti-va o motivatie serioasa daca nu aveti. Nu uitati de rabdare, alimentatie corecta, sport si nu va pierdeti zambetul!", a declarat Majda Aboulumosha, potrivit cancan.ro.

 

Sursa foto: teotrandafir.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare