Vedete din Romania

#drepturi de autor #tribunal #mostenire #cearta #ion dolanescu #dragos dolanescu #ionut dolanescu

Averea lui Ion Dolanescu, disputata la tribunal

Dragos Dolanescu , fiul cel mare al regretatului cantaret, a negat declaratiile lui Ionut care sustinea ca procesul de succesiune este doar o formalitate. Dragos lupta acum la tribunal pentru jumatate din averea tatalui sau.

Ionut Dolanescu a incercat sa-si convinga fratele sa accepte mai putin decat jumatatea care i se cuvenea, dar acesta s-a razgandit in ultimul moment si nu a semnat actele. Fratii Dolanescu isi disputa acum mostenirea la tribunal. 

"Daca ar fi fost ca el, m-as fi ales cu 1.500 de metri patrati la Tunari si casa de la Sinaia. Nu mi s-a parut corect si l-am dat in judecata pentru a obtine, in mod corect, jumatate din avere. Procesul care exista intre noi nu este doar o formalitate asa cum a declarat el. Nu este nimic amiabil intre noi in acest moment", a declarat Dragos pentru Cancan.

Fratele cel mare sustine ca ii lasa lui Ionut diamantele, obiectele din aur si cele de arta. El a luat doar cateva icoane, doua tablouri si mai multe amintiri pentru copiii lui.

Ionut Dolanescu a incercat sa obtina si drepturile de autor asupra inregistrarilor tatalui, dar Dragos vrea jumatate din ele, conform legii. Conflictul dintre cei doi frati ar putea dura chiar mai mult de un an, daca oricare dintre ei face apel la prima impartire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului