Vedete din Romania

Bahmu a semnat cu Kanal D

Adriana Bahmuteanu, fosta si viitoarea sotie a omului de afaceri Silviu Prigoana, a batut palma cu Kanal D. In fiecare zi, de luni pana vineri, de la 17: 00 la 19:00, jurnalista va modera emisiunea “Tu contezi”, un format nou in care vor fi dezbatute problemele sociale sau sentimentale ale oamenilor de rand si nu numai.

Dupa o saptamana de rasfat petrecuta in statiunea Eforie Nord, la ”Ana Aslan Health Center”, Adriana Bahmuteanu a revenit in Capitala cu chef de munca. Desi este directorul editorial la “Ideal Mariaj”, director executiv la saptamanalul “Zau”, coproprietara unei gradinite si, nu in ultimul rand, mamica lui Mihaita Prigoana, jurnalista a acceptat o noua oferta de munca, venita din partea turcilor de la Kanal D.  Moderatoare de televiziune pentru emisiunea “Tu contezi”, a carei prima editie va fi difuzata, luni, 28 aprilie, in cea de-a doua zi de Pasti .

“Emisiunea este live, cu public activ,  care se implica si dezbate alaturi de mine subiectele abordate. Sociale, sentimentale, dar intotdeauna actuale si vor exista si dialogurile telefonice cu telespectatorii”, descrie Adriana Bahmuteanu, in cateva cuvinte, noul sau proiect. “Tu contezi” va fi difuzata de la ora 17:00 timp de doua ore.

“Nu am o asistenta, dar am o intrega echipa de profesionisti care ma vor ajuta”, adauga Adriana. Totodata, aceasta a dorit sa dezminta zvonurile comform carora ar fi platita cu 5.000 de euro pentru aceasta emisiune. “Nu este adevarat. Sunt multumita de contract si de suma stabilita, dar, asa cum stiti, nu pot sa o divulg”, declara cea care a mai realizat o astfel de emisiune si la OTV, in urma cu cativa ani.  

Pranzul, asigurat de firma


Daca in urma cu cateva luni, cuplul nonconformist Prigoana-Bahmuteanu a acceptat sa-si puna viata intima pe tapet,  pe sticla Antenei 1, fiind protagonistii reality-show difuzat de acest post, in prezent, Adriana revine in televiziune, dar de data aceasta singura, pentru ca asa o cere formatul. “Am gasit aici o echipa super profi in care m-am integrat imediat.

Nu stiu cum o sa-mi impart timpul intre revista, gradinita si cate si mai cate, dar stiu sigur ca o sa reusesc. Partea buna e ca angajatii de la Kanal D au masa de pranz asigurata printr-o firma de catering. Astfel incat, nu o sa-mi mai pierd timpul pe drumuri pe la restaurante amplasate in oras, ci voi lua masa la locul de munca, la birou”, povesteste amuzata jurnalista.

Papa bun pentru Mihaita

”Mihaita este sanatos si ii merge bine, slava Domnului, iar de cateva zile am inceput sa-i diversificam alimentatia. A inceput sa se intoarca si trebuie sa fim cu ochii pe el. Am petrecut o saptamana binemeritata pe litoral, la Centrul CAna AslanE si, chiar daca nu am stat zece zile cum era recomandat, ne-am relaxat si ne-am incarcat bateriile”, sustine fericita mamica.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare