Vedete din Romania

Bahmu nu-si scoate copilul din casa de teama deochiului

Desi pentru unii nu este decat o vorba din popor, putini fiind cei care cred in puterea malefica a deochiului, Adriana Bahmuteanu se teme sa-si mai scoata copilul din casa.

De fiecare data cand este alintat de cineva, Mihaita Prigoana plange cu lacrimi de crocodil si nu se opreste decat atunci cand i se spune o rugaciune .

Deocheatul se poate face fara rautate , din placerea de a te mira sau de a lauda peste masura, fara nici un gand de a aduce vreun neajuns. Unele persoane au aceasta insusire de cand s-au nascut, iar altele au capatat-o de-a lungul vietii din cauza anumitor imprejurari.

Acestea se pot deochea si ele singure atunci cand se arata peste masura de fericite de ele insele. Cel care are aceasta patima de a deochea simte atunci cand deoache pe cineva, caci il dor ochii, il ustura ori simte ca o arsura in ochi ori in fata.

Cei care se stiu ca deoache trebuie sa scuipe de trei ori asupra persoanei de care se mira ori sa lase un semn, o scama de la haina, ceva, ca sa plateasca aceasta magie fara voie. Adriana Bahmuteanu a simtit pe pielea ei efectul deochiului de mai multe ori, aceasta sensib

ilitate fiind transmisa si la copil. Mihaita a fost un personaj monden inca de cand s-a nascut. La doar cateva ore de cand a pasit pe lume, micutul s-a trezit cu ploaie de blituri chiar in salonul de la maternitate.

Continuarea in Gardianul


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare