Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #regim #tv

Bahmu tanjeste la sanii de la 20 de ani

Dupa ce a reluat emisiunea "La sueta cu Bahmu", Adriana vrea sa lucreze la look-ul ei. Sotia lui Silviu Prigoana este dispusa si sa apeleze la chirurgie estetica .

Mandra ca a slabit 20 de kilograme , Bahmu vrea sa-si rezolve ce a mai ramas din burtica si sa-si ridice sanii, dar abia dupa ce va mai avea un copil.

"Nu sunt impotriva operatiilor estetice. Am una chiar si la genunchi, dupa un accident de masina . Vreau sa-mi fac sanii frumosi ca la 20 de ani si mai vreau sa scap si de surplusul de pe burta. Am vorbit deja cu un doctor si mi-a zis ca dupa ce termin cu plozii ne apucam de treaba", a marturisit Adriana la Conferinta de Presa, pe Antena 2.

Adriana a mai explicat in emisiunea Dianei Munteanu ca, in ultimele luni, ea si Silviu, si-ar pastrat aproape doar prietenii sinceri, cu care se simt bine.

6.000 de euro pentru o noapte de manele

Bahmu va fi gazda spectacolului "Toamna manelelor" din 11 octombrie de la Sala Polivalenta din Bucuresti. Ea a hotarat sa doneze onorariul consistent unei case de copii.

"Am acceptat invitatia din mai multe motive: in primul rand, vreau sa fac un bine si sa donez unei case de copii onorariul pe care il voi primi si, in plus, mi-a fost greu sa-i refuz pe manelisti , pentru ca ei sunt mereu prezenti in emisiunea mea de la Kanal D si sunt prietena cu unii dintre ei", a declarat Adriana pentru Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare