Vedete din Romania

#jeans #dani otil #adriana bahmuteanu

Bahmuteanu vrea sa faca bani de pe urma lui Dani

Adriana Bahmuteanu a hotarat ca vrea sa importe jeansii cu penis purtati de Dani Otil. Daca ieri, sotia miliardarului il critica acid pe Dani pentru obiectul vestimentar, astazi a hotarat ca ar face bani buni daca importa blugii D-Squared.

Prezentatoarea TV lasa pudoarea deoparte atunci cand e vorba de un ban in plus. Ieri era ultragiata de accesoriul vestimentar al lui Dani si il critica dur pe blogul ei: "Arata-ne, pisi si noua motivul de luat mintile, ca altfel o sa ne bramburim complet si-o sa vorbim pana la pensie despre motivele de divort ale Mihaelei."

Numai o zi mai tarziu, Adriana a declarat pentru Libertatea ca vrea sa faca bani de pe urma lor: "Saptamana viitoare voi lua legatura cu detinatorii marcii D-Squared, pentru a ma interesa cum pot aduce in tara noastra colectia Suspender Sex Jeans. Sincera sa fiu, daca voi reusi sa import blugii cu penis, sunt sigura ca voi da lovitura".

Bahmu crede ca in ciuda crizei economice, jeansii care sunt vanduti la un pret in jur de 500 euro vor zbura de pe rafturi in Romania. Mai mult, Adriana pare sa nu aiba nici o remuscare in a face afaceri cu oameni pe care ii dispretuieste. Tot in blog, si-a exprimat foarte clar parerea pe care o are despre oricine ar purta acesti pantatoni: "Cred ca trebuie sa fii disperat indeajuns de vata ca sa faci un asemenea gest sinucigas , demn de frustratii cu diploma."


Ati cumpara/purta o pereche de jeansi din colectia Suspender Sex Jeans?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare