Vedete din Romania

Baietelul lui Banica, la munte cu Andreea Marin

In urma cu aproape trei luni, la scurt timp dupa separarea de mama copilului sau, Camelia Constantinescu, Stefan Banica jr dorea sa se asigure, prin obtinerea unui act notarial , ca fosta lui iubita nu va parasi tara impreuna cu baietelul.

Lucrurile par ca s-au mai linistit intre Camelia si Stefan. Nu de alta, dar sambata, Andreea Marin s-a relaxat pe partia de la Poiana Brasov in compania iubitului ei, dar si a micutului Radu Stefan .
Cei trei nu erau imbracati adecvat pentru o partida de schi, ceea ce nu i-a impiedicat totusi sa se bucure de zapada si de ziua insorita ca o adevarata familie fericita.

Astfel, zvonurile despre sarcina Zanei Surprizelor si despre casatoria cu Stefan, care s-ar fi oficiat in timpul vacantei petrecute de cei doi in SUA, incep sa se contureze ceva mai bine.

RELATII TENSIONATE

Nu mai departe de luna noiembrie a anului trecut, o sursa dintr-un birou notarial situat in zona Unirii, unde locuieste Stefan impreuna cu Andreea, dezvaluia revistei X-Magazin ca Stefan Banica s-ar fi dus la un notar caruia i-a cerut un act prin care mama copilului sa se oblige sa nu plece din tara cu Radu Stefan. Ceea ce nu poate inseamna decat ca la acel moment relatiile dintre Camelia si interpret erau destul de tensionate. Apoi, Camelia ar fi fost de acord cu semnarea actului, in schimbul unei pensii alimentare lunare de 1.500 de euro, plus masina si casa.

CALITATI DE MAMA

Iata ca intre timp apele s-au mai limpezit. Probabil ca fostii iubiti au ajuns la o intelegere si, prin urmare, Andreea isi poate exersa de pe acum calitatile de mama iubitoare cu Radu Stefan. Pana la inchiderea editiei nu am reusit sa dam de Camelia Constantinescu pentru a ne oferi punctul ei de vedere.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare