Vedete din Romania

#cristi mitrea #copii vedete #showbiz #pepe #alex velea #vedete intern

Baietii rai devin tati buni. Cum i-au cumintit viitorii bebelusi

Rolul de parinte sau de viitor tatic le-a inmuiat parca inimile baietilor rai de altadata. Din fustangii si "baieti de cartier", cateva dintre celebritatile din showbiz au devenit miei blanzi doar de dragul copiilor lor.

 

Alex Velea



Cel mai tatuat artist din showbizul romanesc, Alex Velea, urmeaza sa devina tata pentru prima data peste cateva saptamani. De cand a aflat vestea cea mare, Alex se pregateste intens pentru rolul de tatic, ba chiar munceste din greu pentru a castiga bani, scrie site-ul stirileprotv.ro.

A recunoscut public ca o iubeste pe Antonia, artista aflata inca in proces de divort cu actualul sau sot, si se declara mai fericit ca niciodata. E constient ca rolul de viitor parinte implica o multime de responsabilitati, asa ca se pregateste intens. "Atunci cand mergem la concerte in provincie, Alex isi petrece timpul pana acolo citind carti despre bebelusi. De asemenea, stiu ca merge cu Antonia la cursurile de yoga, care pregatesc mama pentru nastere, precum si la cursurile care te pregatesc pentru primele luni de viata ale copiilor. Este extrem de implicat si dornic sa afle cat mai multe despre tot ceea ce implica cresterea unui bebelus", a martursit un apropiat al celor doi pentru cancan.ro. Chiar si prietenii sai se mira cat de mult l-a maturizat pe artist proaspatul sau rol.

CITESTE SI:

Vedete chinuite in copilarie. Ce au fost nevoite sa indure inainte sa devina celebre
O indragita actrita, umilita de medici pentru ca nu are bani
Instanta a decis! Mihaela Radulescu nu mai are voie sa posteze pe Facebook



Cristi Mitrea

Sursa foto: ele.ro

Si Cristi Mitrea, barbatul plin de muschi care i-a cucerit inima burlacitei Andreea Mantea, si-a schimbat atitudinea de dur cu una de miel bland. Spynews scrie ca luptatorul de jujitsu si MMA ar fi renuntat sa mai intre in ring de dragul brunetei si al bebelusului pe care urmeaza sa il aduca pe lume peste cateva luni.

Recent, Mitrea a refuzat sa participe la galele MMA All Stars si a preferat sa isi incurajeze fostii colegi de pe margine, semn ca vrea sa respecte dorinta mamei bebelusului sau, careia nu-i place sa-l stie in pericol.

Pepe

Sursa foto: wowbiz.ro

Pepe, latino-loverul cu inima zburdalnica, e un alt om de cand s-a nascut fetita sa, Maria. A lasat petrecerile zgomotoase de burlac si s-a dedicat familiei si muzicii. Artistul e incantat sa petreaca orice clipa are libera in compania celei mici, iar cum in curand sotia sa, Raluca, ii va mai darui un fiu, Pepe nu isi mai incape in piele de mandrie.

Sursa foto: galleryhip.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare