Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #copil #urgenta #reanimare #nastere #cerclaj

Bebelusul lui Bahmu, in pericol de moarte

Adriana Bahmuteanu a suferit o operatie de cezariana de urgenta pentru salvarea vietii ei si a micutului Darius Eduard . Nascut prematur, cel de-al doilea copil al Adrianei impreuna cu Silviu Prigoana se afla in incubator la maternitatea Polizu .

Starea bebelusului nascut prematur cu o greutate de numai 900 de grame a fost stabilizata cu ajutorul aparatelor, dar primele cateva zile sunt cruciale pentru supravietuirea lui. Micutul se afla sub supravegherea atenta a doctorilor, care fac tot ce pot pentru a-l ajuta, informeaza Gardianul.

Doamna Prigoana a avut mai multe probleme cu aceasta sarcina. Ea a fost supusa acum doua saptamani si unui cerclaj , interventie in urma careia colul uterin i-a fost cusut pentru a duce sarcina la bun sfarsit.

Membranele nu au rezistat, asa ca Adriana a fost nevoita ieri sa sufere o operatie de cezariana, in urma careia mama se afla acum in afara oricarui pericol.

Problemele sarcinii vedetei TV au inceput in luna februarie cand a suferit o hemoragie puternica din cauza oboselii cauzate de orele lungi de filmare.

 

Citeste si

Adriana Bahmuteanu ar putea naste inainte de termen

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului