Vedete din Romania

#stripteoza #inselat #fotbal

Beckham o inseala pe Victoria

Presa britanica a sfatuit-o zilele acestea pe Victoria Beckham sa fie atenta la cea pe care o considera o prietena adevarata, stripteuza Dita von Teese , care se pare ca e asaltata de sms-uri provocatoare de la David. Cum se stie ca starul fotbalului englez a mai inselat-o pe Victoria de cateva ori, fosta Posh Spice ar trebui sa intre in alerta.

Dita von Teese a ajuns faimoasa datorita spectacolelor de striptease si cabaret, iar popularitatea ei a explodat in momentul in care a devenit iubita controversatului rocker Marilyn Manson . Acestia s-au casatorit, dar dupa un an au divortat, iar Dita a afirmat ca se saturase de perversiunile la care a fost supusa. Totusi, ea a recunoscut ca in continuare ii plac barbatii duri.

Presa britanica a speculat intens informatiile despre sms-urile trimise de David Beckham stripteuzei, afirmand ca probabil fotbalistul s-a plictisit de cumintenia Victoriei, iar Dita ar fi in stare sa-l satisfaca.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare