Vedete din Romania

#beyonce #super bowl #lumini #live #efecte speciale #albume #haine din piele

Beyonce a facut un show spectaculos la Super Bowl 2013

Dupa ce a fost blamata pentru prestatia pe care a avut-o la investitura lui Barack Obama, cand artista a fost acuzata ca a facut playback, Beyonce si-a luat revansa cu spectacolul pe care l-a sustinut la Super Bowl 2013.

Beyonce a electrizat publicul care a asistat la show-ul din pauza finalei Super Bowl ieri la New Orleans, cu un show plin de efecte speciale, dar si cu tinuta sa din piele si dantela neagra creata de stilistul Rubin Singer.

Spectacolul a avut loc pe o scena impresionanta montata in centrul arenei Superdome, sub privirile a 73.000 de spectatori. Beyonce a interpretat, de aceasta data live, unele dintre cele mai de succes piese ale sale, intr-un spectacol plin de lumini si efecte pirotehnice.

Alaturi de Beyonce au urcat pe scena si fostele sale colege Kelly Rowland si Michelle Williams, din grupul Destiny's Child, care a avut mare succes in anii 2000, avand vanzari de 50 de milioane de albume.

Cu putin timp inainte de inceperea meciului, spectatorii au avut parte si de un moment emotionant, oferit de Jennifer Hudson si un cor de copii de la Scoala Sandy Hook din Newton (statul Connecticut), unde a avut loc unul dintre cele mai cumplite masacre cu arme de foc din istoria Statelor Unite. Jennifer si cei mici au interpretat impreuna "America the Beautiful".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare