Vedete din Romania

#Bianca Dragusanu a nascut #vedete intern #bianca dragusanu #showbiz

Bianca Dragusanu a nascut! Reactia lui Victor Slav

 Astazi, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au cunoscut fetita, Natalia Sofia


Bianca Dragusanu a mers, de dimineata, la clinica privata la care avea programata nasterea prin cezariana. In jurul orei 16, Victor Slav a devenit tatic pentru prima oara! Fiica sa are 3,250 kg si 50 de cm.

Emotionat si fericit din cale afara, Victor Slav a marturisit ca a stat in sala de nasteri, alaturi de Bianca, tot timpul.

"Sunt proaspat tatic. Fetita a primit nota 20. Este foarte bine. Are 3,250 kg, 50 cm, mama se simte bine, acum cred ca deja doarme. Ar trebui sa-mi dea niste lectii Catalin. E mult inaintat in meseria asta. Am inceput de aseara. Bianca nu a dormit deloc. Eu am atipit o ora jumatate. De la ora 07:00 sunt aici. Abia la 13:48 a nascut. A nascut prin cezariana. Am citit despre mine ca mi-a scazut glicemia, ca alerg, ca nu stiu ce.

Am fost in sala, am vazut tot. Am stat sa-i ridic moralul. E o operatie nu foarte complicata, dar destul de grea. Eu nu am plans, Bianca chiar a plans. Prima ei problema era sa vada daca are toate degetelele, daca toate sunt la locul lor. Operatia a durat vreo 40 de minute cu totul. Numele ramane Sofia si Natalia ne mai gandim un pic. Mai avem 24 de ore si atunci trebuie sa stiu cum va fi in certificat. Va fi Slav Sofia sau Slav Natalia Sofia, vedem", a declarat Victor Slav intr-o emisiune TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului