Vedete din Romania

#vedete intern #sarcina bianca dragusanu #bianca dragusanu #showbiz

Bianca Dragusanu a recunoscut ca va deveni mamica!

Dupa o perioada in care s-a speculat ca Bianca Dragusanu este insarcinata, vedeta a recunoscut, voalat, ca va deveni mama! Fosta asistenta tv prefera sa fie discreta, pentru a evita intrebarile despre sarcina!

„Eu n-am comentat stirea in niciun fel. Nu vreau sa dezbat subiectul din mai multe motive. Eu si Victor ne dorim discretie. Nici n-am zis ca sunt insarcinata, nici ca nu sunt. Dar, daca sunt insarcinat intr-o luna, doua, burtica o sa fie mare, vizibila si o sa fiu foarte mandra de chestia asta. Dar acum nu sunt pregatita sa vin sa raspund la tot felul de intrebari. imi doresc o fetita. si Victor la fel. La cate rochite fac, ar fi si pacat”, a declarat Bianca Sragusanu la “Un show pacatos”.

”Aveam 60 de centrimetri in talie, acum am 65, dar asta pentru ca mai mananc dupa ora 6 seara. Sunt pregatita sa devin mama. M-am maturizat, sunt un om responsabil. Am fost mereu indragostita de Victor. Atat ca am fost mai nebuna. Am avut perioade in care aveam niste pitici care jucau sarba in capul meu. Eram mai copila, mai zvapaiata. Acum stau lucrurile altfel, acum am putea sa avem o familie. Ii multumesc ca a fost alaturi de mine in momentele cheie ale vietii mele”, a mai spus fosta asistenta TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului