Vedete din Romania

# sarcina bianca # copii vedeta #bianca dragusanu #victor slav

Bianca Dragusanu, la piscina. Cum arata insarcinata in 7 luni

Chiar e insarcinata? Este intrebarea fireasca dupa ce vezi silueta aproape nemodificata a Biancai Dragusanu, insarcinata in 7 luni. In mai putin de doua luni, ea si Victor Slav vor deveni parintii unei fetite, insa deocamdata nimic nu pare sa se fi schimbat pentru fosta blonda.

Bianca a postat pe contul sau de Facebook o imagine care lasa loc de multe invidii. Insarcinata in luna a 7-a, arata superb. Ea a marturisit fanilor ca totusi s-a ingrasat 9 kilograme, iar fetita ei ar avea deja doua kilograme. Data estimata a nasterii este 30 septembrie, dar cum Bianca va face cezariana, probabil ca o va aduce mai devreme pe lume pe micuta Sofia. 

Bianca, desi se plange de caldura, este extrem de fericita pentru ca Victor, partenerul ei de viata si barbatul pe care il considera sufletul ei pereche, este alaturi de ea in fiecar emoment. „Nu stiu ce m-as face fara el. Victor este pentru mine tot”, a declarat ea pentru presa mondena.

Faptul ca urmeaza sa devina tata l-a schimbat radical si pe Victor Slav. Acesta pare mai fericit ca niciodata si isi rasfata la maximum iubita. „O rasfata cum nu a mai facut-o niciodata, iar daca are cea mai mica pofta, el se ocupa sa i-o satisfaca. Oricum, Bianca nu a fost niciodata o mancacioasa, dar acum Victor are grija sa ii aduca si apa, doar sa nu depuna ea vreun efort”, a marturisit o apropiata de-a Biancai, potrivit ele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare