Vedete din Romania

# bianca dragusanu emisiune #bianca dragusanu #victor slav

Bianca Dragusanu revine in televiziune, alaturi de Victor Slav? Prima declaratie a vedetei

Bianca Dragusanu a renuntat la televiziune, dupa ce a reusit sa isi puna pe picioare propria afacer: un atelier de croitorie, care ii merge foarte bine.

Desi Victor Slav spunea si el ca nu mai vrea sa revina pe micul ecran deoarece are si el o afacere in constructii, acesta a primit in urma cu cateva luni o oferta buna de la postul turcesc Kanal D si a acceptat-o pe loc. Astfel, de cateva luni, Victor prezinta emisiunea "Wowbiz", alaturi de Andreea Mantea, si este foarte incantat de noul job.

Intrebata daca ar reveni si ea in televiziune si daca i-ar placea sa lucreze cu iubitul sau, Bianca a fost foarte franca si a spus ca nu si-ar dori acest lucru, deoarece isi doreste libertate in relatia pe care o are, iar a lucra impreuna cu Victor i s-ar parea sufocant.

”Am filmat pentru o emisiune de la Kanal D, care va începe din toamnă. A fost amuzant. Noi am fost doar invitaţi. Sincer, nu mi-ar plăcea să avem un proiect TV împreună. Nu mi-ar plăcea din «n» motive. Nu sunt genul de femeie care să-mi doresc să sufoc pe cineva sau să fiu sufocată. Mai bine fiecare cu proiectele lui. Nu e vorba că mă simt sufocată, însă consider că ce e prea mult strică. Fac parte din categoria aia de oameni care se pot concentra mai bine aşa. Deocamdată, suntem bine, fiecare fix pe postul care-l defineşte”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare