Vedete din Romania

#bianca dragusanu #victor slav #tinute Bianca Dragusanu #tinute #critici #Bianca Dragusanu si Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav, 3 fotografii care au atras critici

Cuplul Bianca Dragusanu si Victor Slav este mereu in centrul atentiei. Desi cei doi incearca din greu sa tina pasul cu moda si sa-si asorteze corect tinutele, de-a lungul timpului au atras numerose critici din partea stilistilor.

De curand, cei doi s-au afisat in public cu tinute lejere, de vara, ce nu au fost insa pe placul stilistilor.

"Un cuplu in mod clar preocupat de imaginea lor. Daca Bianca se duce inspre o zona extrem de eleganta, Victor prefera sa mizeze pe ceva mult mai relaxat. Ceea ce uneste ambele tinute sunt doar elementele usor de recunoscut ale unor branduri in voga. La Bianca, nuanta fustei capteaza toata atentia si pentru ca este plasata langa alb, lucru care o face mai… vizibila si mai puternica. La Victor, un alt pantalon, slim si nu purtat ridicat pe glezne, l-ar fi ajutat sa se asorteze stilistic, cel putin partial, cu sotia lui", sustine stilistul Ovidiu Buta, potrivit verdict.ro.

O alta tinuta ce a atras atentia criticilor de moda este aceasta!

"Bianca arata total diferit atunci cand nu isi strange corpul in materiale strech si corsete. Rochia-camasa este o alegere perfecta pentru vara, iar talia este destept subliniata cu aceasta centura lata pe care sper sa o vad tot mai des, si in culori cat mai diverse, pe la vedetele noastre dragi. Imi place mult si geanta si cred ca este o optiune mult mai buna la celebrele si indelung folositele genti Chanel. La Victor, lucrurile sunt relativ simple: un all black si niste litere albe aruncate pe la genunchi. Daca va place acest joc de alb si negru, incercati sa alegeti o pereche de ochelari de soare cu rama alba sau colorata, daca nu, toata atentia privitorului se va duce doar la picioarele voastre", declara stilistul Ovidiu Buta.

Nici in ceea ce priveste tinutele de seara, pentru evenimente, cei doi nu reusesc sa gaseasca accesoriile potrivite.

"Bianca poarta o rochie de seara, cu o forma cat se poate de clasica si sobra. Acest model de geanta insa nu ar trebui alaturata acestui tip de rochie. Ansamblul ar fi putut fi reusit pana la capat daca se punea mai multa atentie pe detalii, iar machiajul ar fi fost mai putin agresiv. Tinuta lui Victor nu prezinta greseli majore, dar datorita conformatiei atletice intalnim vesnica problema legata de masura; sacoul stranguleaza partea superioara a bratului, iar camasa stramta formeaza niste cute inestetice. Atentie la detalii!" a declarat Catalin Valean pentru verdict.ro.

Sursa foto principala: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare