Vedete din Romania

# bilet adio Madalina Manole # sinucidere madalina manole #madalina manole

Biletul de adio lasat de Madalina Manole, facut public la 7 ani de la deces

Madalina Manole si-a pus capat zilelor, in urma cu sapte ani in locuinta sa. Cantareata a decis sa se sinucida chiar de ziua ei, zi in care implinea 43 de ani.

Gestul acesteia a socat o tara intreaga si a lasat o familie indurerata si un copil fara mama. Desi la momentul respectiv nimeni nu intelegea ce se intampla si de ce a decis sa-si puna capat zilelor desi abia devenise mama

Acum, la mai bine de 7 ani e la decesul Madalinei Manole, biletul de adio lasat de aceasta a fost facut public.

"Mi-a daruit Dumnezeu – cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru, – cei mai buni si sacrificati parinti din lume, – frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu! Nu le merit, nu stiu ce sa fac cu ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos!!! Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea doar eu voi toti ma iubiti si mi-ati aratat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Asa gandesc eu, asa trebuie!!! Cum sa inchei randurile astea??? Cum??? Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti dar si la ce sa fac sa nu mai fiu! Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata! Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare. Puicu meu – ai grija de tot, atat cat poti si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! Si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui! Nu ma judecati, nu va judecati dragii mei parinti si frate, mergeti inainte de dragul copilului nostru si de dragul lui Mihaita va implor !!! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru Pui pic (scoli) si … pentru Mihaita, Marian, Mihaela", a scris Madalina Manole in biletul de adio, potrivit Libertatea.ro.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare